جستجو کردن
بستن این جعبه جستجو.
کلینیک دکتر دل آرام

محدودیت های ایمپلنت

5/5 - (1 امتیاز)

وقتی صحبت از جایگزینی دندان های از دست رفته شما می شود، گزینه ایمپلنت مطرح می شود اما محدودیت های ایمپلنت اجازه این عمل را به برخی نمی دهد.

به طور کلی روش های جایگزینی دندان از دست رفته شامل ایمپلنت های دندانی، بریج های دندانی و دندان مصنوعی کامل یا جزئی می شود. در این بین عمل ایمپلنت با آنکه با ۹۷ درصد موفقیت مناسب ترین است اما محدودیت های ایمپلنت را هم باید در نظر گرفت که در ادامه بررسی می شود.

محدودیت های ایمپلنت؛ هزینه و قیمت

اصلی ترین محدودیت های ایمپلنت مربوط به هزینه انجام آن است. البته برخی از تبلیغات همچون ایمپلنت ارزان در تهران سعی دارند این دروغ را مطرح کنند که ایمپلنت ارزان انجام می شود اما در حقیقت اینطور نیست.

یک ایمپلنت دندان چندین میلیون تومان برای شما هزینه بر می دارد و اگر تعداد ایمپلنت ها زیاد باشد این هزینه بیشتر نیز می شود. بنابراین هنگام تصمیم به انتخاب ایمپلنت این نکته را در نظر داشته باشید که آیا مطب دکتر بیمه را در ایمپلنت تاثیر می دهد یا اینکه اصلاً بودحه شما با این روش درمانی می خواند یا خیر؟

محدودیت های ایمپلنت؛ هزینه و قیمت 

اینمپلنت و نیاز به جراحی

یکی دیگر از محدودیت های ایمپلنت نیاز به جراحی برای قرار دادن آنها درون استخوان فک است.شاید تصور کنید که این مشکل بزرگی نیست، اما جراحی همیشه یک خطر برای سلامتی است و ریسک موفق نبودن آن وجود دارد.

البته در مورد ایمپلنت میزان عوارض فقط ۵ تا ۱۰ درصد است. خطرات و عوارضی که برای ایمپلنت دندان ممکن است متحمل شوید شامل عفونت، آسیب به دندان های دیگر، تاخیر در بهبود استخوان، آسیب عصبی، خونریزی طولانی مدت، شکستگی فک و موارد دیگر است. البته همانطور که گفته شد ریسک این موارد پایین است.

احتمال نیاز به ترمیم

اگرچه ایمپلنت‌های دندانی می‌توانند مادام‌العمر برای شما دوام بیاورند، اما تاج هایی (Implant Crowns) که به آن متصل می شود ممکن است به مرور زمان نیاز به ترمیم پیدا کند که این مورد نیز از جمله محدودیت های ایمپلنت است.

اکثر کسانی که نیاز به ترمیم ایمپلنت های دندانی پیدا می کنند، در طول زمان از آن به خوبی مراقب نکرده اند. نگهداری از تاج دندان ایمپلنت شده همچون خود دندان طبیعی است.

اینمپلنت و نیاز به جراحی

احتمال از دست رفتن استخوان اطراف ایمپلنت

از جمله دیگر محدودیت های ایمپلنت احتمال آسیب به استخوان فک و از دست رفتن استخوان های اطراف ایمپلنت به مرور زمان است.

این مورد به نحوه اجرای ایمپلنت و تخصص دندانپزشک بستگی دارد. به عبارتی دیگر دندانپزشک باید پایه ایمپلنت را در بهترین نقطه قرار دهد تا استخوان فک فرد به مرور زمان دچار مشکل نشود.

نیاز به زمان زیادی برای بهبودی

ایمپلنت دندان می تواند بین ۳ تا ۶ ماه زمان ببرد. به عبارتی دیگر این مدت، از زمان معاینه و کاشت پایه تا زمان نصب تاج را شامل می شود بنابراین طولانی بودن فرآیند درمان از جمله دیگر محدودیت های ایمپلنت به نسبت سایر درمان ها همچون بریج است.

در نتیجه اگر به دنبال اگر به دنبال نتایج فوری برای دندان های از دست رفته خود هستید، ایمپلنت های دندانی راه حل شما نیستند. همچنین مدت زمان ایمپلنت فوری نیز اگرچه کمتر است اما کیفیت و درجه موفقیت آن همچون ایمپلنت استاندارد نیست.

شانس شکست ایمپلنت چقدر است؟

شانس شکست ایمپلنت چقدر است؟

حال که صحبت از محدودیت های ایمپلنت دندانی شد، شاید این سؤال برای شما پیش آمده که درصد شکست های ایمپلنت چقدر است؟ به طور کلی بین ۳ تا ۱۰ درصد احتمال شکست برای هر بیمار وجود دارد.

با این حال خطراتی که در این مطلب به آن اشاره شد در هر ایمپلنتی به وجود نخواهد آمد ضمن اینکه انتخاب دندانپزشکی با تجربه و ماهر در این زمینه بسیار تاثیرگذار است. فراموش نکنید که هنوز بین ۹۰ تا ۹۷ درصد احتمال موفقیت وجود دارد.

نکته پایانی

در این مطلب سعی شد در مورد محدودیت های ایمپلنت صحبت شود. برای بررسی بیشتر در مورد اینکه آیا دهان شما مناسب انجام ایمپلنت است یا خیر باید با دندانپزشک خود مشورت کنید.

برای بررسی بیشتر و همچنین ویزیت توسط پزشک می توانید با مطب دندان پزشکی دکتر محدرضا دل آرام تماس بگیرید.

پیمایش به بالا